top of page

Nejúčinnější řešení mužské erektilní dysfunkce - sildenafil citrát (prodávaný jako Viagra) - bylo veřejnosti představeno na konci 90. let 20. století. Tento slavný přípravek byl několikrát reeditován a dokázal si získat obrovskou poptávku po celém světě. Urologové Viagru hojně doporučují jako účinný prostředek k dosažení a udržení erekce a odstranění příznaků impotence. Proto není divu, že se více výrobců snaží využít její slávy a vyvíjí vlastní analogy tohoto spolehlivého léku na ED. Jednou z takových společností je Ajanta Pharma Limited, která se nachází v Indii. Využila stejnou účinnou látku - sildenafil citrát - ale vytvořila vlastní účinnou generickou verzi Viagry - Kamagru.​

Jak Kamagra funguje?


Základem přípravku Kamagra je sildenafil citrát jako účinná látka. Tato složka blokuje enzym, který se podílí na regulaci průtoku krve v pohlavních orgánech. Když je koncentrace tohoto enzymu eliminována, zvýší se průtok krve do penisu. To zajišťuje, že muž může snadno dosáhnout erekce během značné doby. Přesněji řečeno, tento lék je spolehlivým prostředkem i pro léčbu plicní arteriální hypertenze. Jistě, dnes jsou objeveny i další způsoby léčby ED. Patří do stejné skupiny léků a působí identicky. Přesto je Sildenafil citrát mezi zákazníky volbou číslo jedna. A ten je součástí přípravku Kamagra.

Nepříznivé účinky


Nežádoucí účinky Kamagry jsou podobné nežádoucím účinkům jiných tablet používaných při léčbě erektilní dysfunkce. Mezi tyto nežádoucí účinky mohou patřit např:

  • ucpání nosu,

  • mírná bolest hlavy,

  • mírné potíže s dýcháním,

  • zarudnutí obličeje,

  • mírné bolesti na hrudi a/nebo v zádech.

Mezi vzácně pozorované nežádoucí účinky patří rozmazané vidění a dočasná ztráta sluchu. Všechny výše uvedené nežádoucí účinky Kamagry obvykle rychle pomíjejí. Nebyly pozorovány žádné závažné nežádoucí účinky, které by pacientům po vyzkoušení přípravku Kamagra bránily v dalším užívání tablet.

bottom of page